Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي چاپ، بسته بندي و ماشين آلات وابسته تهران امروز (چهارشنبه) با حضور 650 شرکت داخلي و خارجي در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، نمايشگاه امسال در فضايي به وسعت 40 هزار متر مربع در 13 سالن و با مشارکت 200 شرکت خارجي از 18 کشور و همچنين 450 شرکت داخلي برگزار مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آلمان، ايتاليا، فرانسه، اتريش، سوئيس، سوئد، ترکيه، تايوان، چين، جمهوري کره، هند، اسلووني، عراق، افغانستان، عمان، ارمنستان و آذربايجان کشورهاي شرکت کننده در اين دوره از نمايشگاه هستند.
اين نمايشگاه متشکل از 13 سالن و داراي 500 متر مربع فضاي باز است.
** 80- 90 درصد ماشين الات چاپ وارداتي هستند
در آيين گشاش اين نمايشگاه، رئيس اتحاديه صحافان با تشريح برنامه نمايشگاه صنعت چاپ سال 96 افزود: حضور مستمر غرفه داران خارجي در اين نمايشگاه نشان دهنده انتقال فناوري است.
«جليل غفاري رهبر» افزود: همواره در زمان برپايي نمايشگاه ها، شاهد امضاي قرارداد براي خريد و فروش ماشين آلات صنعت چاپ هستيم که مي تواند راه خوبي براي انتقال فناوري باشد.
غفاري رهبر با مقايسه نمايشگاه صنعت چاپ امسال با سال گذشته، خاطرنشان کرد: نسبت به سال قبل، کلاس هاي آموزشي متنوعي را براي علاقه مندان صنعت چاپ برگزار مي شود، همچنين برگزاري چهار کارگاه عمومي قطعي شده است.
به گفته رئيس اتحاديه صحافان، نکته اي که در رابطه با صنعت چاپ وجود دارد اين است که نزديک به 80 تا 90 درصد ماشين آلات وارداتي هستند و حال که نرخ ارز نيز افزايش يافته بايد ديد چه تحولي در برنامه خريد و فروش صورت خواهد گرفت.
وي بيان داشت: در صنعت چاپ، مشکل اساسي چاپخانه هاي دولتي است؛ تا زماني که رقيب سرسخت ما به نام دولت، مشکلات را حل نکند، همچنان مشکلات پابرجا خواهد ماند.
غفاري رهبر ادامه داد: مشکل ديگر نيز واحدهايي هستند که به دليل گراني ارز و مشکلات اقتصادي، تمايل به خريد ماشين آلات را کاهش داده است.
در همين پيوند، «بابک عابدين» رئيس اتحاديه صادرکنندگان صنعت چاپ ايران به خبرنگار اقتصادي ايرنا گفت: تحريم ها و فشارهاي اقتصادي در سال هاي گذشته به دلايلي همچون افزايش نرخ ارز، نبود تسهيلات ارزي براي صنعت چاپ، ايجاد محدوديت و مشکل در تامين مواد اوليه و واسطه اي، تامين فناوري هاي مورد نياز و همچنين عدم اجازه ورود برخي قطعات و مواد مصرفي ماشين آلات، فعاليت اين صنعت را با مشکلات اساسي مواجه کرد.
وي به برخي مواد شيميايي مورد نياز اين صنعت اشاره کرد که فقط در آمريکا توليد مي شود و شرکت هاي ايراني در زمان تحريم ها مجبور بودند آنها را با چند دست واسطه و با صرف هزينه هاي بالاتر تامين کنند که همين مساله منجر به نزول مزيت رقابتي ايران در بين کشورهاي منطقه شده بود.
عابدين با اشاره به رفع تدريجي تحريم ها در 2 سال گذشته، خاطرنشان کرد: اکنون مشکلات در بسياري زمينه ها کاهش يافته، اما در خصوص مسائل بانکي و تحريم واردات برخي فناوري ها هنوز در محدوديت هستيم.
رئيس اتحاديه صادرکنندگان صنعت چاپ ايران به «خودتحريمي» به عنوان مشکل اساسي ديگر فراروي اين صنعت در کشور اشاره کرد و گفت: به عنوان نمونه، ايران در توليد کاغذ از مزيت برخوردار نيست، اما دولت با حمايت از توليد داخلي کاغذ و بالا بردن تعرفه واردات مواد واسطه اي آن، بر بسياري کارخانجات و همچنين قيمت ها تاثير مي گذارد که به مثابه خودتحريمي است.
وي ادامه داد: اين در حالي است که روش ها و شيوه هاي حمايت از اين صنعت در جهان کاملا روشن و مشخص است و کشورها به شيوه هايي همچون معافيت از ماليات و ماليات بر ارزش افزوده، بخشش درصدي از هزينه هاي تامين اجتماعي ، کاهش تعرفه هاي گمرکي مواد اوليه، کاهش قيمت انرژي مصرفي، تامين تسهيلات داخلي ارزان قيمت از صنعت چاپ و بسته بندي حمايت مي کنند؛ اما کمترين حمايتي را در ايران از اين صنعت شاهد نيستيم.
به گزارش ايرنا، بيست و چهارمين نمايشگاه چاپ و بسته بندي تهران از تاريخ امروز به مدت چهار روز (تا 25 آذر) در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزار مي شود و همه روزه از ساعت 9 تا 17 پذيراي علاقه مندان خواهد بود.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام : @IRNAeco
اقتصام* 3065 * 6075
خبرنگار: محمد ملک دار *ناشر: زهرا هجيني نژاد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر

پژوهش محققان بریتانیایی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان معروف جهان مانند ام‌اندامز (M&Ms)، اریو (Oreo) و کیندر سورپرایز (Kinder Surprise) با ترفندهای غیراخلاقی، بسته‌بندی‌ها را به‌گونه‌ای طراحی‌ می‌کنند که کودکان را به هوس برای خوردن شیرینی و غذاهای ناسالم بیندازند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق یک گزارش، شرکت‌های مواد غذایی از رنگ‌های روشن جذاب و شخصیت‌های کارتونی در تلاشی «غیراخلاقی» استفاده می‌کنند تا بچه‌ها را به سمت خواستن شیرینی‌ها و خوراکی‌های ناسالم سوق دهند. گروهی از کارشناسان تغذیه ۲۶۲ محصول غذایی شیرین فروخته شده در بریتانیا را با بسته‌بندی‌های خاص کودکان مورد بررسی قرار دهند که توسط ۱۰ شرکت بزرگ مواد غذایی ساخته شده بود.

این کمپین تحقیقاتی تولیدکنندگان مواد غذایی را متهم کرده است که به‌عمد از بسته‌بندی‌هایی استفاده می‌کنند که برای «تسخیر ذهن‌های کودکان» طراحی شده است تا مواد غذایی ناسالم بیشتری را بفروشند.

تحقیق گروهی از متخصصان مواد غذایی دانشگاه کوئین مری لندن نشان داد که:

۷۸ درصد این محصولات به دلیل محتوای چربی، نمک یا قند ناسالم تلقی شدند. ۶۷ درصد از افرادی که عکس یک شخصیت کارتونی را روی جلد خود داشتند، ناسالم بودند. ۸۰ درصد محصولات از رنگ‌های روشن و همچنین الگوهای سرگرم‌کننده و نوشته‌ها برای جلب توجه کودکان استفاده می‌کنند.

در این پژوهش مشخص شد که پاستیل‌های رنسام (Randoms)، کیندر سورپرایز (Kinder Surprise)، ام‌اندامز (M&Ms) همگی جزو خوراکی‌های ناسالمی دسته‌بندی می‌شوند که با وجود داشتن جلدهای رنگارنگ و جذاب برای کودکان، دارای شکر و چربی نامناسب برای کودکان هستند.

نتایج تحقیق نیز نشان داد که همه ۵۸ محصول جذاب مختص کودکان که توسط برند موندلیز، مالک برندهای Cadbury، Oreo، Milka و Dairylea، تولید شده است، ناسالم بودند.

در ماه فوریه، وس استریتینگ، مقام ناظر بر فعالیت وزیر بهداشت بریتانیا، ابراز نگرانی کرد که «به عنوان شهروند ما به‌شدت تحت تأثیر بازاریابی [غذایی] هستیم که دائماً به ما عرضه می‌شود و اکنون یک مورد فوریت برای اعمال محدودیت‌های جدید در بسته‌بندی مواد غذایی وجود دارد.»

پیش از این نیز سازمان دیده‌بان مردمی موسوم به «Public Eye» اعلام کرده است شیر خشک و غلات مخصوص نوزادان با نام‌های تجاری Cerelac و Nido که توسط شرکت سوئیسی نستله (Nestlé) برای کشورهای فقیر آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تولید می‌شود، دستورالعمل‌های ضدچاقی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اروپا را نادیده گرفته است.

کد خبر 749925

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • بیش از ۲ هزار مسؤول برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شدند
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی