Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون بازرگاني داخلي وزير صنعت معدن و تجارت گفت: برخي معافيت‌هاي در نظر گرفته شده از سوي دولت براي بازگشت ارز حاصل از صادرات پاسخگوي مشکلات صادرکنندگان نيست و بايد مسائل دقيق تر و شفاف تر ديده شود.

«عباس قبادي» روز پنجشنبه در جريان افتتاح بيست و پنجمين نمايشگاه بين المللي صنعت چاپ، بسته‌بندي و ماشين‌آلات وابسته در پاسخ به ايرنا افزود: تامين مواد اوليه و مشکلات ارزي از جمله دغدغه هاي فعالان اين صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان داشت: دولت معافيت‌هايي در موضوع بازگشت ارز حاصل از صادرات پيش بيني هايي داشته، از جمله اينکه تا سقف يک ميليون يورو، صادرکننده از عرضه ارز به سامانه نيما معاف شود؛ تا سه ميليون يورو تخفيفاتي قائل شده و مي توانند 50 درصد ارز صادراتي را به «سامانه نيما» واگذار کنند.
وي افزود: صادرکنندگان تا 10 ميليون يورو در سال نيز به ميزان 30 درصد معافيت از عرضه ارز در نيما دارند اما معافيت هاي پيش بيني شده تکافوي صادرکنندگان نيست و بايد مسائل مشکلات را ريز تر و دقيق تر بررسي کرد.
معاون وزير صنعت از تهاتر کالاهاي وارداتي بجاي عرضه بخشي از ارز صادراتي به سامانه نيما به عنوان راهکاري براي اين مساله ياد کرد که دولت مخالفتي با آن ندارد.
اين مقام مسئول تاکيد کرد: بسياري از موضوعات قابل حل و فصل است اما از آنجايي که مشکلات به دقت، شفافيت و با سرعت منتقل نمي‌شود تصميم هاي دقيقي در برخي مقاطع گرفته نشده است.
قبادي يادآور شد: در بحث واردات بيشتر فعالان اين صنعت از تخصيص و انتقال ارز گلايه‌مند هستند و ابراز اميدواري کرد تصميم سازان بانک مرکزي در اين زمينه به رفع مشکلات بپردازند.
معاون وزير صنعت درباره برپايي نمايشگاه صنعت چاپ نيز گفت: صنعت چاپ و بسته بندي يکي از صنايع پايه اي کشور است که در همه موضوعات اقتصادي، اجتماعي و حتي امنيتي از يک بروشور ساده تبليغاتي گرفته تا کارت ملي، اسکناس و بسته بندي کالاهاي صادراتي نقش دارد.
وي گفت: در گذشته شاهد بوديم بسياري محصولات ايراني که با بسته بندي مناسب روانه بازار هاي صادراتي نمي‌شدند مورد اقبال خريداران خارجي قرار نگرفتند و اين اساس نوع بسته بندي در صادرات کالا اهميت بسزايي دارد.
قبادي خاطرنشان کرد: ايران در صنعت چاپ و بسته بندي سابقه زيادي دارد، اما در عين حال با مشکلات متعددي مواجه است که اميد مي رود با تشکيل کارگروه هايي با حضور صاحبان اصناف و تشکل‌هاي چاپ در بهترين زمان ممکن به مشکلاتشان رسيدگي شود.
وي تاکيد کرد: صنعت چاپ و بسته بندي با بيش از 200 هزار نفر اشتغال مستقيم مي‌تواند در موضوع صادرات نقشي تاثير گذار داشته باشد.
قبادي گفت: اين نمايشگاه که با حضور 400 شرکت داخلي و 50 شرکت خارجي در فضايي افزون بر 40 هزار متر مربع برگزار شده، نشان مي‌دهد که صنعت چاپ و بسته بندي حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد.
به گزارش ايرنا، در اين نمايشگاه بيش از 445 شرکت کننده داخلي و خارجي شامل 400 شرکت داخلي و 45 شرکت خارجي از کشورهاي ايتاليا، سوئد، آلمان، فرانسه، چين، ترکيه و کره جنوبي حضور دارند. 
بيست و پنجمين نمايشگاه بين المللي چاپ، بسته بندي و ماشين آلات وابسته از امروز تا 25 آذر ماه هر روز از ساعت 9 تا 17 در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران آماده بازديد علاقه مندان است. 
اقتصام 3065*2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، علی مولوی حقیقی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

طبق گفته مقام معظم رهبری مجلس جدید آرایش متفاوتی از مجلس گذشته خواهد داشت. به اعتقاد من برخی مستقل خواهند بود و برخی با وابستگی به یک جریان خاص وارد مجلس می‌شوند ولی در مجموع جناح بندی و طیف بندی بین جریان‌های انقلابی خواهد بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظر من تلاش برای حفظ امنیت و آرامش داخلی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و اشتغال و … یک اولویت است که مجلس در این زمینه باید اقدام انقلابی انجام دهد. وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی را حضور مردم در این عرصه می‌دانند مجلس نیز باید راهکارهایی در این زمینه تدوین کند. و در هر حال معیشت مردمی بی شک یک اولویت است.

باتوجه به اقدامات دفاعی ایرانی در مواجهه با رژیم صهیونیستی حمایت تمام و کمال از نیروهای نظامی کشور برای مجلس یک اولویت است.


*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به کارنامه مدیریتی و اجرایی در حوزه امنیتی و اشرافیت به شرایط کشورهای همسایه و برخی دیگر از کشورها اولویتم عضویت در کمیسیون امنیت ملی است هر چند در کنار آن توجه ویژه به مسائل معیشتی مردم خواهم داشت.


*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

به نظرم ناپایداری در ثبات مدیریتی یکی از مشکلات خراسان جنوبی است و کوتاه بودن طول مدیریت در رده‌های میانی از یک طرف و در برخی موارد ناپختگی و ناکارآمدی مسئولین موجب شده که مشکلات به سرعت مرتفع مشوند.

کد خبر 6079687

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟