Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، رئیس اتاق اصناف تهران در حاشیه نمایشگاه صنعت چاپ، بسته‌بندی و تجهیزات وابسته با بیان اینکه نمایشگاه امسال تولید ملی بوده و تمام شرکت‌ها و همینطور نمایندگان شرکت‌های خارجی حضور داشتند؛ اظهار داشت: این نمایشگاه در سطح بسیار وسیعی برگزار شد. هر دو قسمت چاپ و بسته‌بندی کیفیت بهتری نسبت به سال‌های گذشته داشتند و این موضوع باعث شده بود که نمایشگاه امسال از نظر کیفیت و جذب مخاطب موفق‌تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم نوده فرهانی ادامه داد: در کنار صنعت چاپ، بسته‌بندی نیز امسال متحول شده بود. اثرگذاری بسته‌بندی برای صادرات کالاها، 50 درصد از کار را تشکیل می‌دهد. صادرکننده کالا بهترین کالا و مواد خود را درون یک بسته‌بندی نامناسب قرار دهد؛ وقتی خریدار از ظاهر و بسته بندی کار خوشش نیاید، قطعا کالا به فروش نخواهد رسید و تصور مشتری بر این است که کالایی با ظاهر نامناسب از کیفیت نامطلوبی نیز برخوردار خواهد بود.

وی با بیان اینکه بسته‌بندی بر روی کالاهای صادراتی بسیار اثرگذار خواهد بود، افزود: نمایشگاه در این قسمت نیز تغییرات تاثیرگذاری نسبت به سال‌های گذشته داشته و کیفیت آن بسیار بالا رفته بود.

فراهانی گفت: برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها در بحث چاپ در حوزه تولید نیز واقعا تاثیر‌گذار است. اگر زحمتی در طول یک سال برای کیفیت یک کالا کشیده شده است، در نمایشگاهها مردم آن کیفیت را می‌بینند.

وی با بیان اینکه ما بر روی تولیدات داخلی سرمایه‌گذاری اندکی کرده‌ایم، بیان داشت: متاسفانه مردم ما هنوز نمی‌دانند که چه کالاهای بسیار خوب و باکیفیتی در داخل کشور تولید و صادر می شود. ما باید به آنها این کالاها را بشناسانیم و قطعا کمترین دستمزدی که ما به تولیدکنندگان داخلی می‌دهیم این است که کالاهای با کیفیت‌شان را به مردم معرفی کنیم.

وی ادامه داد: شاید در اوایل کسانی بودند که کالاهای نامناسب تولید کردند و این مهم در در ذهن مردم باقی مانده است اما در حال حاضر وضعیت این نیست. اکنون کالاهایی که تولید می‌شود نسبت به کالاهایی که از چین و کشورهای دیگر وارد می‌شوند، واقعا قابل مقایسه نیستند.

رئیس اتاق اصناف با بیان اینکه صنعت چاپ، صنعتی بسیار عظیم است، افزود: هر روز که بلند می‌شوید با صنعت چاپ کار دارید. این‌گونه نمایشگاه‌ها درسی می‌دهند به آنهایی که هنوز در گذشته هستند و به فکر جدید کردن دستگاه‌هایشان نیستند. باید خود را به‌روز کنند چرا که یک رقابت بین تولیدکنندگان و کسانی که در این صنعت هستند، اتفاق افتاده است و مطمئنا کسانی که دستگاههای فرسوده دارند، باید به روز کنند تا از این صنعت و پیشرفت عقب نمانند. بدون شک هر دو قسمت چاپ و بسته‌بندی می توانند از سال‌های آینده نمایشگاه جداگانه داشته باشند، چرا که ظرفیت و پتانسیل آن را دارند.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تولید ملی چین ذهن رقابت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۶۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «سفر به نیمه دیگر خود» نوشته علی نورآبادی خبرنگار و پژوهشگر به تازگی توسط نشر صاد منتشر شده و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می شود. این کتاب شامل دو تک نگاری درباره افغانستان است. همچنین یک سفرنامه تصویری نیز در کتاب آمده است.

نورآبادی درباره چگونگی نوشتن است کتاب می گوید: سفر نخست من به افغانستان در آذر ۱۳۸۵ بعد از سقوط حکومت طالبان بدست مجاهدان بود. این سفر کاملاً شخصی و زمینی و به مدت ۱۲ روز بود. اما سفر دوم در اسفند ۱۳۹۲ بود. این بار سفر ما کاملاً رسمی و دولتی بود و به همراه هیئتی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به دعوت مسئولان فرهنگی افغانستان عازم این کشور شدیم.

این خبرنگار با اشاره به سابقه آشنایی خود با افغانستان، این توضیح را دارد: نخستین آشنایی جدی من با افغانستان در دوره دانشجویی بود. نمیدانم کتاب «پیاده آمده بودم»، مجموعه اشعار محمدکاظم کاظمی چگونه به دستم رسیده بود اما شعرهایش به شدت به دلم نشسته و بسیاری از آنها را حفظ کرده بودم. اشعار آن با فضای بعد از جنگ و دهه ۱۳۷۰ همخوانی زیادی داشت و از آنها در نمایشگاه ها و نشریات دانشجویی استفاده میکردیم. البته در آن زمان نمی دانستم محمدکاظم کاظمی افغانستانی است، این را بعداً فهمیدم و شگفت زده شدم و با نگاه تازه ای کتاب و دیگر اشعار او را خواندم. همین کتاب، نقطه آغاز جستجوی بیشتر من درباره افغانستان شد. در این جستجوها کتاب «برچه های سرخ، کوچه های سبز» به دستم افتاد. مطالعه این کتاب که شامل یادداشتهای سفر رضا برجی به افغانستان در بحبوحه جنگ های داخلی است، علاقه ام به این کشور را دو چندان کرد. در مقدمه کتاب تحلیلی کوتاه و چند صفحه ای از تاریخ معاصر افغانسان به ویژه بعد از سر کار آمدن طالبان آمده است.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

«افغانستان کشوری ساده و بدوی اما با مسایلی سخت است. شاید سختی آن در همین سادگی و بدویت بیش از حد آن باشد. ابر قدرت ها که قدرت خود را در ماشین جنگی سنگین و پیچیده می بینند، به اشتباه خیال میکنند به راحتی می توانند چند روزه افغانستان را تسخیر کنند اما خود به تسخیر آن بدویت در می آیند. اکنون افغانستان است و طالبان. و اولین اولویت طالبان امروز، کسب مقبولیت داخلی و مشروعیت بین المللی است. طالبان تشنه به رسمیت شناخته شدن از سوی دیگر کشورهاست اما هنوز هیچ کشوری طالبان را به رسمیت نشناخته است. طالبان هنوز پدیده ای ناشناخته است و قضاوت درباره این گروه زود است. طالبان، مشارکت سیاسی همه گروهها و اقوام را در ساختار قدرت آینده افغانستان وعده داده است، باید منتظر ماند و دید. و اما مردم خوشحالند و نگران؛ خوشحال از رفتن متجاوزان و برقراری امنیت و نگران از آینده. مردم، مضطربند و منتظر؛ مضطرب از بلاتکلیفی و منتظر که چه خواهد شد؟»

این کتاب با قیمت ۲۸۹ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6095035 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی