Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی در حاشیه نمایشگاه صنعت چاپ، بسته بندی و تجهیزات وابسته در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه در نمایشگاه امسال این صنعت، تعداد شرکت‌کننده‌های نمایشگاهی افزایش داشته است، اظهار داشت: هر چند این موضوع باعث مسرت است اما باید بگوییم که بدین معنا نیست ما مشکلی در این حوزه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افزایش تنها نشان‌دهنده این است که در این صنعت پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوبی وجود دارد.

سعید باستانی بیان کرد: در حوزه نمایشگاهی بیشترهدف این بوده است که یکسری توانمندی‌ها را معرفی کرده و از طریق این معرفی‌سازی به داخلی‌ها و خارجی‌ها، بتوانیم کار بیشتری را شروع کنیم و به سرانجام برسانیم.

وی با بیان اینکه بازدید ازاین نمایشگاه نشان داد که کار بسیار خوب و موفقی در حوزه چاپ و بسته‌بندی انجام شده است، افزود: یکسری مشکلات در حوزه چاپ و بسته بندی وجود دارد. این حوزه، درتامین منابع اولیه شان مشکل دارند که وزارت صمت باید بیشتر رصد کند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حوزه ثبت سفارش‌ها نیز مشکلات وجود دارد، در نقل و انتقالات پول نیز یکسری ناهماهنگی‌ها وجود دارد، در بحث تهاتر به صادر کننده مجوز داده‌ایم، اما این شرایط را وزارت صمت باید فراهم کند. از لحاظ ساختاری هم چند ایراد وجود دارد که باید رفع شود. یکی از این بحث‌ها، بحث مالیات بر ارزش افزوده درحوزه چاپ است که این قانون در مجلس هست و باید دقت کنیم.

باستانی ادامه داد: هم ما در مجلس وهم دولت باید از این صنعت نگهداری و حمایت کنیم. صنعت چاپ از قدیم زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد بوده است و به دلایل مسائل امنیتی که قبلا این حوزه نیز خود جز حوزه‌های کنترل شده بوده، ولی در حال حاضر با حضور مدیاهای مختلف و شرایط قبلی جز حوزه‌های تحت کنترل نیست.

وی افزود: پیشنهاد می‌شود این صنعت جز وزارت صنایع قرار بگیرد تا بتواند از این وزارت برای رشد و رونق خود استفاده کند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در طرح رونق تولید در سال 97 چیزی عاید صنعت چاپ نشد، تصریح کرد: ما 85 هزارواحد تولیدی در کشور داریم که 2000 واحد آن چاپی است. این عدد بسیار بزرگی است به همین دلیل است که صنعت چاپ بعد از صنعت نفت، گاز و پتروشیمی؛ صنعت خودروسازی و صنعت ساختمان، صنعت چهارم کشور به لحاظ گردش مالی نام گرفته است. با وجود ظرفیت‌های این صنعت، باید بیش از گذشته به آن توجه شود اما متاسفانه به لحاظ اهمیت این صنعت، ما از طرف دولت نظارت برکیفیت و توجه کمتری را می‌بینیم.

باستانی ادامه داد: متاسفانه باید گفت ما درهیچ کدام از اسناد بالا دستی کشور از صنعت بزرگ و عریض و طویل با مخاطب زیاد و توانمند حوزه چاپ و نشر؛ چاپ و تبلیغات و چاپ و بسته بندی، هنوز نمی‌توانیم در مورد اعداد و ارقام و بحث اجرایی صحبتی کنیم.

باستانی با بیان اینکه تولید کنندگان در حوزه کاغذسازی و مواد اولیه و حوزه دستگاه‌ها و ماشین‌آلات، حوزه چاپ، حوزه قبل از چاپ و بعد از چاپ همت و تلاش می‌کنند، گفت: خوشبختانه همه این‌ها در حوزه صنعت چاپ و بسته‌بندی داخلی‌سازی شده است و تنها در یکسری تجهیزات ماشین‌آلات و مواد اولیه مشکل داریم.

وی در پایان با اشاره به اینکه ما باید به سراغ تعمیروعمق وسایل ساخت داخل برویم، بیان داشت: این مهم هنوز برای صنعت چاپ آماده نیست و پیشنهاد من این است که حتما یک نمایشگاه داخلی چاپ برگزار شود و تمام شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت میکنند، حضور داشته باشند تا بتوانند به یکدیگر کمک کنند. این‌گونه نمایشگاه‌ها برای صنعت خودرو و فولاد و برق انجام شده است و برای صنعت پتروشیمی نیز در حال انجام است. برگزاری این نمایشگاه باعث می‌شود شرکت‌های مکمل همدیگر را پیدا کنند و کمبودهای خود را جبران کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تبلیغات دولت و مجلس صنعت کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است

مرتضی شاه‌میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی بر تاثیر دانش بنیان‌ها در تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید پتروشیمی‌ها گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم یکی از برنامه‌هایی برای صنعت پتروشیمی‌ها تنظیم شد، جهش تولید در بخش کالا و تجهیزات بود.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر افزایش تولید محصولات پتروشیمی از طریق افزایش عملکرد تولیدی در قالب و سقف ظرفیت نصب شده فعلی از برنامه‌های تعیین شده برای پتروشیمی بود. در این زمینه طیفی از برنامه‌ها آماده شد که از مهمترین آنها حرکت دانش بنیان‌ها برای جهش تولید قطعات و کالا‌ها و تجهیزات است.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: ما این موضوع را با هلدینگ‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطرح کردیم؛ در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین و تجهیز و به کارگیری کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: سرزیر این نیاز مجموعه‌های پتروشیمی حین تولید به سوی شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و سازندگان داخلی خواهد آمد. این موضوع جزو راهبرد‌های اصلی صنعت پتروشیمی در سال جاری است و با تمام سرمایه گذاران خود اتمام حجت کرده ایم و قطعیت این موضوع در جلسه‌ای که ۱۹ فروردین با حضور همه اعضا پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها تشکیل شد به اطلاع همکاران رسید.

استفاده از توان دانش بنیان مهمترین جلوه بومی سازی و جهش تولید با مشارکت مردم

شاه‌میرزایی تاکید کرد: موضوع استفاده از امکانات داخلی و توان دانش بنیان‌ها برای تامین نیاز صنایع پتروشیمی از مهم‌ترین جلوه‌های بومی سازی و استفاده از ظرفیت داخل است؛ به همین سبب در طرح‌ها و ابرپروژه‌ها نیز جهت گیری به سوی تولید و استفاده از کالای دانش بنیان و داخلی بود.

وی گفت: در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین کنند. به همین جهت تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا بتوانیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیانی خواهد بود.

معاون وزیر نفت ادامه داد: به ویژه در خصوص در مبحث ماشین آلات دوار که معمولا از خارج تامین میشد به تمام واحدها تاکید شد که تا جایی که آسیب به تولید وارد نشود، بایستی تجهیزات و ماشین آلاتی مانند کمپسور‌ها و پمپ‌ها و توربین‌ها که در رسته ماشین آلات دوار هستند و همینطور در رسته تولیدات پلیمری بایستی برنامه ریزی ویژه‌ای شود تا تامین آن‌ها از داخل کشور انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در همین راستا تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا ما بتونیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و طبیعی است که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیان‌ها خواهد بود. شایان ذکر است که در نمایشگاه پیش رو صنعت نفت و گاز نیز شاهد حضور دانش بنیان‌ها خواهیم بود.

معاون وزیر نفت گفت: لازم است دانش بنیان‌ها و تولیدکنندگان داخلی پای کار بوده و نسبت به اجرا و تولید سریع سفارشات پتروشیمی‌ها و واحد‌های تولیدی اقدام کنند؛ چرا که نمی‌توان امر تولید را متوقف کرد و در صورت تاخیر به ناچار به توان خارج از کشور روج خواهد شد و این موضوع آسیب فراوانی از لحاظ فنی برای تولید کنندگان داخلی و صرف منابع مالی برای مجموعه‌های پتروشیمی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است